KIRKLARELİ / MERKEZ - Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

0288-214-10-80
Karakaş mh. Sungurbey cad. No4 Merkez / KIRKLARELİ
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanini, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bilimi kendisine rehber edinen, girişimci, hoşgörülü, farklı fikir ve inançlara saygılı, katılımcı, bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutmak, Aile, toplum ve vatanlarına bağlı, çok çalışmaya hazır, ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi insanlar olarak yetişebilmeleri için sıcak bir ortam sağlamak, Eğitime, öğretime göre öncelik vermek, Disiplinler arası çalışmalar gerçekleştirerek bilginin sınırsızlığını hissettirmek, Ara Dünya vatandaşı olarak yetişmelerini sağlamak için farklı kültür ögelerinin ve yabancı dillerin küçük yaslarda benimsenmesini sağlamak
Rehber Öğretmen :
Derslik :30<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Tam gün tam yıl
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Lojman
7 - 3 adet Görev tahsisli, 4 adet Sıra tahsisli lojman bulunmaktadır. Lojmanda kalorifer sistemi bulunmamaktadır. Isınma bireysel olarak soba ile gerçekleşmektedir.
Her türlü ulaşım araçları ile okulumuza ulaşım söz konusudur.
Okulumuz yerleşim yeri olarak il merkezinde bulunmaktadır.
Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu