Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanini, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bilimi kendisine rehber edinen, girişimci, hoşgörülü, farklı fikir ve inançlara saygılı, katılımcı, bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutmak, Aile, toplum ve vatanlarına bağlı, çok çalışmaya hazır, ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi insanlar olarak yetişebilmeleri için sıcak bir ortam sağlamak, Eğitime, öğretime göre öncelik vermek, Disiplinler arası çalışmalar gerçekleştirerek bilginin sınırsızlığını hissettirmek, Ara Dünya vatandaşı olarak yetişmelerini sağlamak için farklı kültür ögelerinin ve yabancı dillerin küçük yaslarda benimsenmesini sağlamak

Isınma: Doğal Gaz Kaloriferi
Yabancı Dil:
Lojman: 7 - 3 adet Görev tahsisli, 4 adet Sıra tahsisli lojman bulunmaktadır. Lojmanda kalorifer sistemi bulunmamaktadır. Isınma bireysel olarak soba ile gerçekleşmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kirklarelieml.meb.k12.tr

Adres - Karakaş mh. Sungurbey cad. No4 Merkez / KIRKLARELİ

Öğretim Şekli :Tam gün tam yıl

Yerleşim Yeri - Okulumuz yerleşim yeri olarak il merkezinde bulunmaktadır.

Adres - Karakaş mh. Sungurbey cad. No4 Merkez / KIRKLARELİ

Ulaşım Her türlü ulaşım araçları ile okulumuza ulaşım söz konusudur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.